Földi Photography Esküvőfotózás!

ref

Bemutatkozó

2008 óta foglalkozunk esküvők fotózásával. Több, mint 100 alkalommal voltunk ott az egybekelők előkészületénél, és kísértük el őket az oltárig és/vagy az anyakönyvvezetö elé, készítettük el közösen a kedvenc kreatívjaikat; Vettünk részt velük és a násznéppel a Pesti, vidéki vagy éppenséggel külföldi kikérőkön és a ceremóniákat követő, végelláthatatlan bulikon - biztosítva, hogy a legszebb emlékeik örökre megmaradhassanak fotó formájában is.

Stílusunk

A tökéletesen megvalósított klasszikus riportfotó látásmódját ötvözzük modernebb technikákal, amíg a kreatívjaink főleg a szerelem szimbolikájára, a pár egymás iránti érzéseinek kifejezésére, és egy jó hangulatú, mosolygós fotózásra épülnek - gyakran sztorit mesélő képsorokkal, egy-egy viccelődős-humoros jelenettel erősítve.

Módszereink

Főként színesben fotózunk, de nem áll tőlünk távol a fekete-fehér, kontrasztos, szépia, vagy szelektív színhasználat sem. DSLR gépekkel, általában párban dolgozunk (egy férfi és egy női fotós), hogy több szemszögből, látásmódból is megörökítsük a pillanatot.

Nem lövünk 30.000+ fotót, mert a "talán egy kép sikerül" nem a mi műfajunk. Pontosan tudjuk: mikor, hol, mit és hogyan fotózzunk le - így az átlagon felüli, 99%-os átadást is tudjuk hozni. A fotókat kézzel dolgozzuk fel, így a legapróbb részletekre is ügyelni tudunk.

Mi vezettük be elsőnek a mozaik fotózási opciót! - Büdzsé megoldásban gondolkodtok? Nem terveztek egész napos fotózást, de pár órában mégis jól jönne egy profi fotós? Megtakaríthattok 100.000 Ft körüli összeget is? Igen. A részletekért keress bennünket.

A fontos részletek

Referenciák

A példa slideshow-unk a lenti linken tekinthető meg. 2023 végétől a portfóliónk is letölthetövé válik ugyanitt

Slideshow link

Árak - Magánszemélyek részére

25.000 Ft/megkezdett óra
4.000 Ft/óra (állóidő - "mozaik" fotózásnál)

Esküvőknél 25.000 Ft-os foglalási díjat számolunk.

Az ár a fotózást, általános utómunkát és fotók online átadását már tartalmazza.

Resort

Elérhetőség

Elsődlegesen a
+36-30-339-2274-es
telefonszámon értek el bennünket.
Messengeren a
Földi Photography-ra
ráírva úgyszintén rövid válaszidővel tudunk reagálni.

Impresszum Adatkezelési Tájékoztató ÁSZF Sütikezelés
Copyright